Maak kennis met ons OHNEgelooflijk team

Sophie
Oprichter OHNE

Vind je meestal in Gent Steendam

Richtte niet alleen OHNE Gent mee op, ze stak er ook nog eens voltijds haar schouders onder van bij de start. Dankzij haar eindeloze drive en positieve aanpak, realiseerde OHNE het gekende groeipad!

Emmanuelle
Oprichter OHNE

Vind je meestal in Gent Elisabethlaan

Ruilde haar job als laborante in voor een plek naast haar zus Sophie bij OHNE Gent. Samen met Sophie en medewerkers Rob en Els runt ze de winkel in de Elisabethlaan. Sinds kort maak zij ook de bestellingen klaar voor de nieuwe OHNE webwinkel.

Alexia
Oprichter OHNE Coop

Vind je meestal in Gent Steendam, in the back :)
Als één van de medeoprichtsters van OHNE Gent, bleef Alexia 5 jaar aan de zijlijn van OHNE totdat ze haar schouders onder de oprichting van OHNE Coop stak. Vandaag runt ze de Coop, bouwt ze diensten verder uit en steekt ze haar schouders onder de verdere uitbreiding van OHNE.

Kathleen
Zaakvoerster OHNE Nevele

Kathleen heeft jaren ervaring in de bioretail, en was vertrouwd met Nevele als gerante van een biowinkel op de huidige OHNE-locatie. Als trouwe shopper bij OHNE Gent was de puzzel snel gelegd: een eigen OHNE-winkel!

Lieselotte
Zaakvoerster OHNE Zwalm

Lieselotte stapte OHNE Gent binnen met de vraag of ze zero waste naar Zwalm kon brengen. Haar winkel is de kleinste uit de groep, maar ze zet met medewerkster Inge grootse resultaten neer.
De onderneemster in Lieselotte zit alles behalve stil want naast de winkel heeft ze ook nog eens een exclusieve OHNE-bosbar uit de grond gestampt!

Kristien
Zaakvoerster OHNE Ternat

Kristien vond dat OHNE ook best voet aan de grond mocht krijgen buiten Oost-Vlaanderen. Daarom ruilde ze na 15 jaar haar carrière als leerkracht Nederlands in voor een winkel in Ternat.In Ternat krijg je er steeds een gezellig babbeltje bij met duizenden tips & tricks. 😉

Marianne
Vorig zaakvoerster OHNE Aalst, medewerker OHNE Gent

Marianne sloot als derde in rij aan met haar winkel in Aalst. De jongste binnen het OHNE-team maar een vat vol kennis: ze heeft ervaring in de biosector én in de biologische landbouw. In 2024 veranderde ze van koers en verhuisde naar Gent. Daar kan je haar vinden bij team OHNE Gent!

Gloria
Marketing Manager

Vind je meestal in OHNE Steendam, in the back :)

"Mijn intrinsieke motivatie voor werken bij OHNE is gesteund op mijn liefde voor mens en natuur. Het leven start feitelijk bij... 'boodschappen' doen. Als ik kan helpen om mensen te bereiken met de juiste boodschappen, dan ben ik een blij mens."

Rob
Medewerker OHNE Elisabethlaan

"OHNE, dat is voor mij bewuster consumeren, uitzoomen en de verbinding zoeken en vinden met het groter geheel. Bovendien staat 'kwaliteit boven kwantiteit' hier centraal, dat vind ik heel belangrijk. Kiezen voor genieten van al het moois dat gecreëerd wordt in en door de natuur."

Inge
Medewerkster OHNE Zwalm

"Ik waardeer eerlijke schone producten, bij voorkeur rechtstreeks van de kleine boer, zonder nodeloze verpakking, zonder commercieel gedoe. Het werk is gewoon eerlijk tastbaar."

Siel
Medewerkster OHNE Gent

Siel is gepassioneerd door Zero Waste. In haar vrije tijd gaat ze samen met collega's vaniedere dag in winkels voedseloverschotten ophalen in strijd tegen voedselverspilling. Ook OHNE behoort tot een van die winkels, wisten jullie dat? Hier gaat niets verloren!

Els
Medewerkster OHNE Gent Steendam

Els was eerder verantwoordelijk voor de organisatie van verschillende markten bij een groenteboer. En dat is te merken aan de blinkende uitstraling van onze groenten en fruit sinds haar komst!

Binnenkort zullen onze andere medewerkers hier ook shinen!

Kom er bij!

OHNE wil verpakkingsvrij winkelen toegankelijk maken voor iedereen. Lees meer over OHNE COOP en… wie weet baat jij straks wel je eigen winkel uit?

Meer info →

Laat je inspireren

Alle verhalen →
4/18/2024
Aankondigingen

283 kg afval opgehaald tijdens de eerste OHNE River Cleanup!

Verder lezen →
2/26/2024
Aankondigingen

Verpakkingsvrije winkels van OHNE houden Gruute Kuis op het water

Verder lezen →
1/31/2024
Aankondigingen

Jouw impact met OHNE in 2023: jij 10 vuilniszakken lichter, wij 500 leden sterker

Verder lezen →