Ook jouw favoriete winkel doet het tijdens de zomer even rustiger aan.🌞 OHNE Nevele sluit van 21 juli tot en met 15 augustus. 🌞 Op vrijdag 16 augustus gooien we de deuren opnieuw voor je open. Geen ‘stockbreuk’ in je voorraadkast? Kom in de komende weken je potjes nog eens lekker opvullen. OPGELET: In de week van 15 juli is er geen zuivelaanbod, wegens verlof van De Zwaluw en Dubbeldoel. Na ons verlof vind je opnieuw De Zwaluw in de rekken. Op Dubbeldoel is het nog even wachten tot na de zomer.

openingsuren
zondag & maandag: gesloten
dinsdag tem zaterdag: 10u - 18u
ZOMERVERLOF: van 21/07 tem 15/08

Kathleen

BTW:
BE 0746 394 610
Instagram

VERSE PRODUCTEN

Verse, lokale groenten komen nu toe op dinsdag, donderdag en vrijdag. Op woensdag worden de zuidvruchten en niet lokale bio groenten aangevuld.

Een nieuwe lading lokale zuivel kan je verwachten op dinsdag en vrijdag.

Op vrijdag hebben we heerlijk desembrood van Smorbrod (zeker zijn van je broodje? Stuur ene mailtje!)

OP BESTELLING

Grote hoeveelheden bestel je best. Wist je dat je een mooie korting krijgt wanneer je een grootverpakking afneemt? Grootverpakkingen variëren van product tot product. Vraag er naar!

Rauwe volle melk en geitenmelk kan je verkrijgen op bestelling: bestellingen kan je doorgeven tot en met zaterdag voor afhaling op de daaropvolgende vrijdag.

Andere Producten  die  op bestelling te verkrijgen zijn,  vind je ook terug in onze assortimentsfile. Spreek ons aan in de winkel of stuur een mailtje!


Download het assortiment
Naar de webshop
OHNE bokalen
Thibault M.
Leuke winkel, goeie layout, vriendelijk personeel. De 'experience' van het zelf vullen is wel heel iets anders dan gewoon uit een rek pakken zoals in een supermarkt, is wel leuker zo eigenlijk. Doet me een beetje denken aan vroeger bij onze lokale supermarkt. Uitgebreid gamma, met variatie in de producten (bv, paaseitjes rond pasen). Een winkel buitengaan zonder plastiek zakken is wel een leuk gevoel!
Tanja M.
Veel keuze in onverpakte producten en verse groenten en fruit. Ook helemaal niet duur (zeker niet in vergelijking met sommige supermarkten in de buurt).
Eryk P.
Echt onder de indruk van de productkwaliteit in het algemeen, uitstekend brood en goede service!

Laat je inspireren

Alle verhalen →
11/17/2023
Verhalen

Waarom is biologische zuivel de mooiste boodschap?

Verder lezen →
1/11/2022
Verhalen

Klant in de kijker: Winston “beter een potje te veel, dan eentje te weinig” (OHNE Nevele)

Verder lezen →
3/6/2024
Verhalen

Deze chocolatiers maken jouw Pasen (en die van je kinderen) de beste ooit

Verder lezen →