openingsuren
di - do: 10u - 19u & vrij - zat: 10u - 18u
ma-, zon- en feestdagen: gesloten
Gesloten op woensdag 1 mei
Gesloten op donderdag 9 mei

Sophie & Emmanuelle

BTW:
BE 0597 709 347
Instagram

Assortiment

VERSE PRODUCTEN

Zowel op dinsdag als donderdag worden er verse groenten en fruit geleverd bij OHNE Gent.De koelkasten met (lokale) zuivel worden op dinsdag bijgevuld.

OP BESTELLING

- Grote hoeveelheden bestel je best. Wist je dat je X aantal korting krijgt wanneer je een grootverpakking afneemt? Grootverpakkingen variëren van product tot product. Vraag er naar! Spreek ons aan in de winkel of stuur een mailtje.

- Tweewekelijks wordt er glutenvrij brood van The Silver Fox Foods uit Sint-Martens-Latem geleverd. Wees er snel bij of vergeet niet te 𝐛𝐞𝐬𝐭𝐞𝐥𝐥𝐞𝐧, zo ben je zeker eentje te bemachtigen.

Op de plank:
🍞 Boerenbrood
🍞 Fodmap (boekweit)
🍞 Gierst
🍞 Teff
🍞 Kummel*
🍞 Wit brood

Broden zijn eivrij, zuivelvrij en obv banaanbakmeel, kokosmeel en tijgernootmeel.
📩 Bestellen kan via mail naar gent@ohne.be of een bericht via instagram.

*Kummel? Wat is dat nu weer? Kummel of karwijzaden maken dit brood tot een smaaksensatie. Karwij werkt krampwerend, kalmeert de maag, is spijsverterend bevorderend,... Én echte karwij verhoogt de absorptie van ijzer!Voor mensen met bloedarmoede... probeer eens een kummelbroodje!

Download het assortiment

OHNE bokalen
Britt B.
Van uitzonderlijke uitstap naar wekelijkse winkelroute. Door het uitgebreide en veranderende aanbod van Ohne, ben ik erin geslaagd mijn manier van winkelen bewuster en milieuvriendelijker te maken. Ook voor producten waarbij de overstap minder evident was (zoals shampoo, tandpasta, ...) kon ik steeds rekenen op het deskundig advies van de teamleden. Ik ben fan!
Doortje P.
Gezellig, rustig winkelen en je helpt er het milieu mee. Ze bieden ook heerlijke verse producten aan zoals de amandelpasta, om vingers van af te lekken!
Jasper De J.
Verpakkingsvrije winkel van hoog niveau. Heel lekkere en gezonde natuurproducten. Mijn favorieten zijn er: vers brood, kaas, eitjes. Vergeet je potjes of opbergdozen niet als je gaat winkelen. Je raakt hier echt geïnspireerd om low-impact en duurzaam te gaan leven. Aanrader!

Laat je inspireren

Alle verhalen →
1/12/2022
Verhalen

Klant in de kijker: Marleen, een verhaal van veel verse groenten en nu en dan wat frivoliteiten (OHNE Gent)

Verder lezen →
1/11/2022
Verhalen

Klant in de kijker: Here comes the sun & Flora (OHNE TERNAT)

Verder lezen →
1/11/2022
Verhalen

Klant in de kijker: Nora en Stefan, ultieme slow shoppers (OHNE Zwalm)

Verder lezen →