📅 Donderdag 30 oktober 2025
🕢 19u30 – 21u30
📍 OHNE Gent Elisabethlaan
Schrijf je in
We proberen alle kleuren van de regenboog te eten als het groenten en fruit betreft. Maar onze Westerse voeding is wel gebaseerd op één enkele soort graan, namelijk tarwe. Daar klopt iets niet.
Variatie in granen biedt absoluut een meerwaarde voor ons lichaam en ’t is nog plezant en lekker ook.

Tijdens deze interactieve demo ontdek je hoe je makkelijk nieuwe graansoorten in je dagelijkse keuken kan integreren. Verwacht praktische tips, verrassende combinaties en natuurlijk: proevertjes!
Je gaat gegarandeerd helemaal geïnspireerd naar huis met eenvoudige en snelle graanideetjes.
Je buik zal je dankbaar zijn.
Lieve Ferdinande (De Plantenkok) begeleidt je met enthousiasme en praktische tips door de wereld van minder bekende granen en hoe je ze moeiteloos in je keuken integreert.
Inschrijven is aanbevolen – de plaatsen zijn beperkt.
Schrijf je in