← Inspiratie

Drop & Pick-up service

Omdat we jouw gebruiksgemak zo belangrijk vinden, kan je vanaf nu ook je boodschappen laten doen bij OHNE Ternat, OHNE Zwalm en OHNE Aalst! Dankzij onze ‘drop & pick up’-formule staan je boodschappen voor jou klaar op het moment dat jou het beste uitkomt. Ontdek hier hoe het werkt en kom je eerste boodschappen oppikken zonder ‘klaarmaakkost’*.

Drop & pick-up met je eigen verpakkingen

 1. Verzamel je potten, dozen en zakjes in een stevige tas of klapbox. Vermeld je naam, e-mailadres én telefoonnummer op je tas, box of boodschappenlijstje.
 2. Noteer op elke verpakking waarmee wij je doosjes mogen vullen. Vermeld indien nodig ook de hoeveelheid (half doosje, ongeveer 200gram,…)
 3. Drop je box of zak in de voormiddag (de juiste drop en pick-up momenten vind je in de tabel)
 4. Kom je box diezelfde dag ophalen in de namiddag (zie tabel) en reken af aan de kassa. Je betaalt 0,5 euro ‘klaarmaakkost’ per product met een maximale kost van 4 euro per bestelling. Bestel je voor 60 euro of meer (exclusief statiegeld) dan vervalt je klaarmaakkost.

* Drop & Pick-up is niet beschikbaar op sluitingsdagen


Pick-up met OHNE-bokaaltjes

 1. Breng je boodschappenlijstje binnen bij OHNE in de voormiddag (de juiste drop en pick-up momenten vind je in de tabel). Vermeld je naam, e-mailadres én telefoonnummer op je tas, box of boodschappenlijstje.
 2. Noteer duidelijk welke producten je wil en welke hoeveelheid.
 3. Kom je gevulde potten en zakjes diezelfde dag ophalen in de namiddag (zie tabel).
 4. Reken af aan de kassa bij je ophaling. Je betaalt 1 euro statiegeld voor elke retourverpakking. Daarnaast betaal je 0,5 euro ‘klaarmaakkost’ per product met een maximale kost van 4 euro per bestelling. Bestel je voor 60 euro of meer (exclusief statiegeld) dan vervalt je klaarmaakkost.
 5. Bij een volgende bezoek/bestelling breng je de lege verpakkingen mee naar de winkel. Wij betalen je statiegeld dan netjes terug. Alles over ons gloednieuwe statiegeldsysteem ontdek je hier.


Tot slot: de spelregels

 1. We proberen om jou zo goed mogelijk de producten en hoeveelheden mee te geven die jij noteert. Bij gewichtsartikelen bestaat de kans dat de hoeveelheid tot 10% afwijkt. Uiteraard betaal je altijd enkel voor datgene wat je koopt.
 2. Wees zo duidelijk mogelijk. ‘Een portie voor twee personen’ betekent voor iedereen iets anders. En als je aan een wiskundige een paar koekjes vraagt, dan krijg je er slechts twee 😊.
 3. Zorg er ook voor dat je verpakkingen schoon zijn en geschikt om vlot en netjes te vullen. We behouden ons het recht voor om jouw verpakking niet te gebruiken wanneer die niet geschikt is voor het bewaren of vervoeren van bepaalde voeding of andere producten. In dat geval geven we je product mee in een retourverpakking met statiegeld.
 4. Drop je box tijdig aan je winkelpunt, enkel op die manier kunnen we garanderen dat er tijdens de dag voldoende tijd is om jouw bestelling klaar te maken. Je mag ook altijd ’s avonds je box of zak droppen om die dan gevuld de volgende dag te komen ophalen vanaf 16u.
 5. Haal je gevulde box altijd op de afgesproken dag op, enkel op die manier is de versheid van de producten gewaarborgd.
 6. Soms is een product tijdelijk uitverkocht. Als een bepaald product cruciaal is voor jou, duid dit dan even aan, dan geven we je een seintje wanneer we dit niet kunnen klaarzetten voor jou.
 7. 'Droppen' is op dit moment niet mogelijk op zaterdag omdat we dan niet kunnen garanderen dat je boodschappen tijdig klaarstaan.


Nog vragen? Laat van je horen!

(*Je eerste drop & pick-up-bestelling wordt gratis klaargezet. Dit kennismakingsaanbod geldt tot eind februari 2022.)

Gerelateerde verhalen

Alle verhalen →
20/10/21
12/4/23
Aankondigingen

Bio in speciaalzaken niet duurder

Verder lezen →
15/5/21
24/4/23
Aankondigingen

Actie: mei plasticvrij

Verder lezen →
20/10/21
10/1/22
Aankondigingen

In 2021 werd jouw voeding betaalbaarder!

Verder lezen →