← Inspiratie

Klant in de kijker: “Ik snap dat die eerste stap de grootste is.”

Marjan, klant-coöperant bij OHNE Ternat, vond haar weg naar duurzaam winkelen. "Na al die tijd lijkt het allemaal zo simpel. Maar ik snap dus wel dat die eerste stap de grootste is."

Bij OHNE ben je altijd welkom, ook op onhandige momenten. Of je nu een doorgewinterde zero-waster bent of net begint met verpakkingsvrij winkelen, bij OHNE zorgen we ervoor dat je je altijd op je gemak voelt. Onze winkels zijn er om iedereen te verwelkomen, ongeacht je ervaring met verpakkingsvrij winkelen. We begrijpen dat de eerste stappen soms wat stress met zich mee kunnen brengen, maar we zijn er om je te helpen en te ondersteunen bij elke stap!

"Toen ik de eerste keren kwam winkelen bij OHNE was dat toch wel met wat stress. Doe ik het wel goed? Oei, moest ik dat nu wegen of niet? Mag dat wel in dit potje? En altijd opletten dat ik niets zou laten vallen”, vertelt Marjan, klant-coöperant van OHNE Ternat.

verpakkingsvrije boodschappen
Marjan, klant-coöperant van OHNE Ternat, kan intussen enorm genieten van haar winkelbezoek.

“Intussen waai ik binnen in de winkel in Ternat, met of zonder mijn kinderen, en kan ik er echt van genieten. Ik kies gewoon wat ik lekker vind of wat ik graag gebruik.”

Na al die tijd lijkt het allemaal zo simpel. Maar ik snap dus wel dat die eerste stap de grootste is.
klant OHNE vullen vloeibaar product en gesmost
Op een smosmomentje hoor ik altijd direct die geruststellende 'da's niet erg'.

“Maar, oh ja, in al mijn enthousiasme -of is het omdat Kristien van OHNE en ik teveel staan te praten over vanalles?- loopt het soms nog eens fout. Op zo'n smosmomentje hoor ik altijd direct die geruststellende 'da's niet erg'. En ik weet dat het gemeend is. En dat is één van de redenen waarom ik hier graag kom: omdat je ook op een onhandige dag heel erg welkom bent."

OHNEgelooflijk bedankt Marjan!

Bij OHNE waarderen we iedere klant en elke ervaring. Wij geloven dat winkelen zonder verpakkingen niet perfect hoeft te zijn. Onze medewerkers zijn altijd beschikbaar om je te helpen en je gerust te stellen, ongeacht of je nu een kleine of grote fout maakt. Het belangrijkste is dat je je welkom en vollédig gewaardeerd voelt in onze winkels.

Merci Marjan! Voor het delen van je ervaring en voor het vertrouwen in OHNE. We hopen dat jouw verhaal anderen inspireert om ook die eerste stap te zetten, wetend dat ze altijd welkom zijn, ongeacht het moment!

Meer weten over onze coöperatieve? Ook klant-coöperant worden? Check het hier.

Gerelateerde verhalen

Alle verhalen →
20/10/21
11/1/22
Verhalen

Klant in de kijker: Here comes the sun & Flora (OHNE TERNAT)

Verder lezen →
20/10/21
11/1/22
Verhalen

Klant in de kijker: Tine, voor wie het allemaal begon met de geur van croissants (OHNE Aalst)

Verder lezen →
20/10/21
11/1/22
Verhalen

Klant in de kijker: Nora en Stefan, ultieme slow shoppers (OHNE Zwalm)

Verder lezen →