← Inspiratie

Klant in de kijker: Marleen, een verhaal van veel verse groenten en nu en dan wat frivoliteiten (OHNE Gent)

Elk van onze klanten heeft een uniek en bijzonder verhaal. 5 jaar geleden dacht Marleen dat ze binnenstapte bij de winkel "CHINE" en vroeg ze aan Sophie van OHNE Steendam waarom ze voor die naam gekozen had. Zo ontdekten wij direct dat die speciale 'O' van OHNE tot een goed gesprek kan leiden.

Wie ben je?

Marleen Van De Maele , 72 jaar . Dochter van een boerenfamilie. Sinds mijn 40ste ben ik vegetarisch beginnen eten. Ik eet veeeeel groentjes. Ik woon om de hoek en ben met pensioen, voor mij is het dus makkelijk en leuk om hier 3 à 4 keer per week te komen.

Waarom verkies je om bij OHNE te komen winkelen?

Omdat het biologisch én onverpakt is. Ik zoek steeds manieren om ecologischer te leven. Het is bovendien om de hoek zodat ik verschillende keren per week datgene kan kopen dat ik nodig heb. Met een kleine frigo is dit heel handig.


Wat zijn jouw favoriet producten?

Voor mijn kleinkinderen koop ik de frambozen met chocolade rond. Voor mezelf kom ik speciaal op vrijdag voor de verse groentjes (rode eikebladsla) van Kurt Nevejans. Alles vers kopen wanneer ik zin heb in een bepaalde groente vind ik heel aangenaam. Ik heb hier ook de vaste shampoos leren kennen die ik heel goed vind.


Hoe bereid je jezelf voor om naar OHNE te komen?

In het begin moet je wat nadenken en je keuken eens grondig herzien. Alles in bokalen met leeggoed is natuurlijk wel makkelijk. Daarnaast koop ik  enkele basisproducten zoals azijn, olie, havermout,... waarvoor ik elke keer dezelfde pot of fles  gebruik. Voor frivoliteiten neem ik altijd nog een potje extra. Na al die jaren ken ik het assortiment goed en weet exact wat ik wil gaan halen voor ik vertrek.


Als ik de bazin werd van OHNE Gent, dan zou ik...

... niet veel veranderen. De winkel is heel huiselijk. Jullie hebben een leuke, persoonlijke aanpak, niet zoals andere reguliere biowinkels. Ik merk wel dat er soms zaken niet aanwezig zijn maar eigenlijk vind ik dat niet zo erg. Het verplicht me om na te denken over seizoenen en minder goede oogsten of producenten die eens met verlof zijn :-) (NVDR: Marleen wilde net dadels kopen maar Slym is er even niet om te leveren.)Gerelateerde verhalen

Alle verhalen →
20/10/21
11/1/22
Verhalen

Klant in de kijker: Here comes the sun & Flora (OHNE TERNAT)

Verder lezen →
20/10/21
11/1/22
Verhalen

Klant in de kijker: Tine, voor wie het allemaal begon met de geur van croissants (OHNE Aalst)

Verder lezen →
20/10/21
11/1/22
Verhalen

Klant in de kijker: Nora en Stefan, ultieme slow shoppers (OHNE Zwalm)

Verder lezen →