← Inspiratie

Klant in de kijker: Tine, voor wie het allemaal begon met de geur van croissants (OHNE Aalst)

Elk van onze klanten heeft een uniek en bijzonder verhaal. Bij OHNE Aalst stapte Tine ooit een eerste keer binnen uit nieuwsgierigheid en sindsdien is deze joviale levensgenieter blijven langskomen. Ontdek hier hoe duurzaam winkelen voor Tine echt hand in hand gaat met genieten van het leven en hoe OHNE Aalst op die manier haar ideale buurtwinkel werd.

Wie ben je?

Ik ben Tine en ik woon in het centrum van Aalst. Heerlijk dus dat ik gewoon op het gemak te voet naar OHNE Aalst kan komen wanneer ik wil, dat is pure luxe.


Hoe ben je klant geworden bij OHNE Aalst?

Ik werd naar binnen gelokt door de vegan croissants. Ik had geen idee dat ze vegan waren, ik werd overtuigd door hun heerlijke smaak!


Wat is je favoriete product bij OHNE Aalst?

Ik ben verzot op de kazen in de verstoog, vooral de geitenkazen kunnen me echt keer op keer bekoren. Nadat ik een reportage zag over hoe geitenbokjes worden behandeld in de reguliere zuivelindustrie, raakte ik nog meer overtuigd dat ik bij OHNE Aalst aan het juiste adres was. Deze biokazen zijn niet alleen ontzettend lekker, maar ook eerlijk geproduceerd mét respect voor dieren. Intussen vul ik mijn winkelkarretje hier ook met verse groenten en fruit, want het is fijn dat ik hier kleine hoeveelheden kan kopen en zo veel kan variëren.


Kortom, OHNE Aalst dat is lokaal, bio en ontzettend lekker winkelen, vlak bij deur. Zalig!Gerelateerde verhalen

Alle verhalen →
20/10/21
11/1/22
Verhalen

Klant in de kijker: Here comes the sun & Flora (OHNE TERNAT)

Verder lezen →
20/10/21
11/1/22
Verhalen

Klant in de kijker: Nora en Stefan, ultieme slow shoppers (OHNE Zwalm)

Verder lezen →
20/10/21
11/1/22
Verhalen

Klant in de kijker: Winston “beter een potje te veel, dan eentje te weinig” (OHNE Nevele)

Verder lezen →