OHNE Aalst zoekt overnemer

In 2019 bracht Marianne het winkelconcept van OHNE met veel goesting en passie naar Aalst. Vandaag kiest ze voor een nieuwe wending en gaat ze, naar aanleiding van kleine en grote veranderingen in haar leven, vanaf september aan de slag bij OHNE Gent.

Nog tot eind mei kan je terecht bij OHNE Aalst voor je duurzame boodschappen. Van 1 tot 8 juni houden we een uitverkoop met leuke kortingen.

Bepaal jij mee de toekomst van OHNE Aalst? Help ons met de zoektocht naar de juiste duurzame ondernemer(s) die hun schouders onder OHNE Aalst 2.0 willen steken. Zo zijn jouw verpakkingvrije boodschappen in Aalst hopelijk gegarandeerd!

openingsuren
dinsdag en woensdag: 10u - 19u
vrijdag en zaterdag: 10u - 18u
zondag, maandag, donderdag gesloten
Gesloten op dinsdag 30 april en woensdag 1 mei
Gesloten op donderdag 9 mei

Marianne

BTW:
BE 0731 983 972
Instagram
OHNE bokalen
Kirana N.
Erg fijn dat er een OHNE winkel is in Aalst. Je kan er terecht voor heel wat lekkers, voor praktische, duurzame tools én je wordt er steeds met een lach geholpen! Ik ga er met plezier naartoe.
Marie-Suzanne L.
Top iniatief met lekker verder producten uit eigen veld. Een uitbaatster met het hart op de juiste plaats!
Sven D.S.
Zeer leuke en mooie winkel. Je vindt er verrassend veel. Zonder verpakkingen. En ook zaken die je nergens anders kan vinden. Bv super lekkere koekjes, super lekkere crackers, boontjes, kikkererwten als chips etc etc. Bijna allemaal biologisch. Ook waar mogelijk een focus op vegan, bv overheerlijke vegan koekjes, yoghurt en zelfs truffels. Ook zeer vriendelijke bediening.

Laat je inspireren

Alle verhalen →
1/11/2022
Verhalen

Klant in de kijker: Here comes the sun & Flora (OHNE TERNAT)

Verder lezen →
1/11/2022
Verhalen

Klant in de kijker: Winston “beter een potje te veel, dan eentje te weinig” (OHNE Nevele)

Verder lezen →
3/6/2024
Verhalen

Deze chocolatiers maken jouw Pasen (en die van je kinderen) de beste ooit

Verder lezen →